Njut av fem stycken egna hantverksöl, brygda av oss vägg i vägg med restaurangen, särskilt utvalda för att gifta sig väl med varje måltid på vår unika 3-rättersmeny.
Förrätt: Toast Skagen på frasig surdegsbotten.
Huvudrätt: Surdegspizza med kyckling, kantareller, och tryffelmajonnäs. Toppad med sallad och picklad rödlök.
Dessert: Vaniljglass med ölsirap och maltgranola, gjord på ingredienser ifrån vårt bryggeri.
Vi samlas för ölprovningen i vår “VIP”, som vi själva kallar för ölrummet, där vi presenterar och pratar kort om varje öl, och är mer än glada för att svara på frågor och allmänt babbla på om öl i god tid.
Om ni vill lägga till en bryggerivisning, skicka en förfrågan via mail. Vi håller bryggerivisningar innan ölprovning i mån av tid från vår bryggare. Hör av er till oss på info@karlskronamikrobryggeri.se
Galna vetenskapsmän- och kvinnor arbetar inte bara i laboratorier. Det finns fler former av vetenskap än naturvetenskap – t.ex. pseudovetenskap. Och ölvetenskap. Så galna vetenskapsmän kan du även påträffa i t.ex. ett mikrobryggeri, om du har tur.